Slik deaktiverer du automatisk avspilling av levende bilder og videoer i Bilder-appen på macOS Catalina

  • Simon Gallagher
  • 0
  • 2879
  • 686

Bilderappen har sett noen pene forbedringer i macOS Catalina. En av de små fete funksjonene som har fått øynene opp for meg, er “auto-playing videos and live pics”. De (slags) får ikke bare fotobiblioteket til å føle seg levende, men tilbyr også en sniktitt inn i hva skuddene dine har i vente. Selv om jeg virkelig liker dette tillegget, synes jeg det noen ganger er litt distraherende. Bortsett fra å distrahere oppmerksomheten, bruker den også en god mengde batteri. Tider der det å beholde batterilevetiden er viktigere enn å glede øynene med de automatisk kjørende klippene, må du huske å deaktivere automatisk avspilling av levende bilder og videoer i macOS Catalina.

Deaktiver automatisk avspilling av levende bilder og videoer i Bilder-appen på Mac

macOS tilbyr en enkel måte å tilpasse innstillingene for Bilder-appen. Derfor kan du raskt gå inn på preferansene for å aktivere / deaktivere denne funksjonen etter dine behov. Når det er sagt, la meg lede deg gjennom de enkle trinnene!

  1. Launch Bilder app på Mac-en din. Du finner appen i Dock. Hvis den ikke er der, bare søk den i søkelyset og åpne den.

2. Nå, klikk på Bilder-menyen øverst til venstre på skjermen og velg Preferanser. 

3. Forsikre deg deretter om at Generell fanen er valgt hvis den ikke allerede er det. Deretter fjerner du merket for boksen for “Auto-play Live Photos and Videos”. 

Det er ganske mye det! Fremover spiller klippene og levende bildene ikke lenger automatisk i fotobiblioteket ditt. Dermed kan du navigere gjennom albumene dine med litt trygghet.

Vel, hvis du noen gang endrer mening og ønsker å la de kule bildene få øynene opp, er alt du trenger å gjøre å gå tilbake til fotopreferansene og deretter merke av i ruten.

SE OGSÅ: Slik deler du Notes-mapper på iPhone, iPad og Mac

Stopp levende bilder og videoer fra å spille automatisk

Så det er en ganske enkel måte å forhindre at levende bilder og klipp ikke bare distraherer deg, men også bruker batteriet på MacBook. Det er bra at Apple har gjort det til en opt-in-funksjon, slik at brukere kan slå den på / av basert på deres behov. Har du noen tilbakemeldinger om denne nye macOS-funksjonen? Sørg for å gi oss beskjed om dette i kommentarene.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Gadgetkjøpsguider, teknologi som betyr noe
Vi publiserer detaljerte guider for kjøp av utstyr, lager interessante lister over de beste produktene på markedet, dekker nyheter fra teknologiens verden